søndag den 3. juli 2011

Vores store piger.

Karla og Trille har rigtig meget glæde af hinanden. De elsker at høre MGP inde på værelset, mens de rutcher ned fra Karlas halvhøje seng. Trille kan selv kravle op af rutchebanen og glide ned. De synger med på sangene -Karla kan de fleste tekster, dog med et par (morsomme) sproglige fejl, Trille synger med på "Rockstaaaar"! Dét er hun god til.
Trille er en lille skrubbe, som hver gang chancen byder sig, kravler rundt på Karla og hiver store totter hår ud af hovedet på hende!! Karla skriger op, og Trille synes det er SÅ sjovt. Karla er en god storesøster, for hun hverken slår eller skubber sin søster væk -utroligt nok! Vi prøver at lære hende, at hun godt må side STOP, eller tage hendes hænder væk, men det gør hun altså ikke.....
Trille er startet i vuggestue, og der hygger hun sig, når hun altså er kommet sig over afskeden med sin far. Lille pus. I næste uge skal Trille i vugger, mens Karla holder lidt ferie med sin mor og far, det kan hun vist godt bruge. Karlas børnehave holder lukket hele juli måned. På næste mandag kører vi til Haldbjerg, og det glæder vi os alle til, ikke mindst mormor og morfar, som ikke har set de gæve tøser i et par måneder. Savnet er gensidigt, skulle jeg hilse og sige.

God sommer.



Posted by Picasa

Ingen kommentarer: